Cabinet Medical Medicina de Familie

 

Ofera:

  • inscrierea pe lista Medicului de Familie a urmatoarelor categorii de persoane:

–  gravide, oferindu-le supravegherea lunara a evolutiei sarcinii, sfaturi medicale, concediu prenatal, etc;

-nou-nascuti si sugari,oferindu-le urmarirea lunara a dezvoltarii fizice  si psihomotorii, sfaturi pentru o buna dezvoltare mental-emotionala (teoria atasamentului); program pentru diversificarea alimentatiei sugarului  conform cu recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii,    vaccinari obligatorii si informarea parintilor despre imunizari optionale practicate în Occident.

copii 1-18 ani,oferindu-le control medical anual si educatie sanitara in vederea prevenirii imbolnavirilor;

adulti si varstnici, oferindu-le control medical anual, retete compensate, certificate prenuptiale, adeverinte medicale,bilete de trimitere pentru investigatii paraclinice  si catre medicina de specialitate/spital, concedii medicale, sfaturi nutritionale, etc.

  • consultatii prompte pentru  afectiunile acute, oferite tuturor categoriilor de pacienti; 
  • tratamente alopate si naturiste (homeopatie, gemoterapie, fitoterapie)
  • Ecografie abdominala
  • EKG
  • consultatii la domiciliu  pentru pacientii nedeplasabili.
  • recoltare probe biologice (punct de recoltare )

 

Dr. PAVLISAN DALIBOR prefera tratamentele naturiste, homeopatice, gemoterapice, fitoterapice, pentru ca acestea nu au asa multe efecte secundare sau adverse ca tratamentele medicamentoase oferite de medicina conventionala. La copii a reusit sa reduca necesarul de antibiotice, antipiretice, antialgice, antiimflamatoare, antitusive si  corticosteroizi utilizate pentru majoritatea bolilor acute!

Cabinetul se afla in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate Timis.

Din echipa noastra de medici, specialisti si colaboratori fac parte:

Dr. PAVLISAN DALIBOR, Medic specialist Medicina de Familie, Medic atestat HOMEOPATIE,  Medic atestat Ultrasonografie Generala

Ce este Medicina de Familie ?

Medicina de Familie este specialitatea medicala care asigura asistenta primara si continua a starii de sanatate a populatiei si prin actiuni preventive, educationale, terapeutice si de recuperare contribuie la promovarea starii de sanatate a individului, a familiei si a colectivitatii. Medicina de familie este singura specialitate medicala conventionala care si-a pastrat abordarea holista a pacientului.

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Cabinet Medical Medicina de Familie si Homeopatie Dr. Pavlisan Dalibor Timisoara Str. Teiului, Nr. 14

Comments are closed.